roen

Life Science


Noutati
Sprijin Noutati

Video FemtoPulse

https://vimeo.com/203527695... citeste mai mult »

WATT asigura configurarea , livrarea , instalarea si intretinerea produselor

WATT asigura configurarea , livrarea , instalarea si intretinerea produselorSpecialistii Watt va pot configura corespunzator aplicatiilor dumneavoastra, echipamentele de mai jos:criogenie, azot lichid, celule stem, transport maduva, instalatii producere azot lichid, containere zot lichid, criobiologie, banci celule stem, banci sange, containere stocare si transport, material biologic, inseminare artificiala, temperatura -1960C, ovocite, sperma, material seminal, embrioni umani, tesuturi, crioconservare, bioarhiva, tancuri stocare in azot lichid, criocilindri, criostocar... citeste mai mult »

Seminarul "Tehnici si Echipamente pentru Stiintele Vietii"

WATT lab solutions va invita Miercuri, 18 Mai, la Craiova la evenimentul tehnico-stiintific al lunii : Seminarul "Tehnici si Echipamente pentru Stiintele Vietii" E deajuns sa veniti 2-3 ore, la punctul de discutii de interes pentru dvs in cadrul agendei pe care o veti gasi mai jos. Va asteptam cu drag! Echipa WATT... citeste mai mult »

Au inceput promotiile WATT

Au inceput promotiile WATT : reduceri de preturi si pachete aniversare la 50 de ani de expertiza in pipetare ! Mai multe detalii gasiti aici. Mult succes!... citeste mai mult »

Noile UltraCongelatoare IGLOO Green Line de la TELSTAR

Noile UltraCongelatoare IGLOO Green Line de la TELSTARNOILE ULTRA-CONGELATOARE ECOLOGICE Dupa o perioada de investitii si cercetare, modificari si testari va prezentam cu mandrie noile ultracongelatoare IGLOO Green Line de la TELSTAR. Acestea sunt mult mai economice, silentioase cat si multe alte avantaje pe care le puteti afla contactandu-ne pe e-mailurile sau telefoanele afisate in pagina de contact. De asemenea vrem sa va informam si despre alte produse pe care vi le putem oferi: modele deja consacrate dar si modele noi (hote cu flux laminar si ... citeste mai mult »

Noul model de Camera Sterila cu lumina UV

Acest model este construit astfel incat sa poata fi plasate cat mai multe instrumente de laborator si accesorii pe suprafata de lucru. Suprafata de lucru a incintei este de doua ori mai mare fata de cea a modelului clasic ceea ce duce la o operare mult mai confortabila. Incinta include si un recirculator de aer cu UV. Aceasta optiune previne in plus amplificarea nedorita a contaminarii ADN-ului si protejeaza utilizatorul de expunerea directa la razele UV din timpul manipularii. Pentru mai multe ... citeste mai mult »

Eppendorf

Eppendorf- prin WATT Laboratory Solutions in Romania (mai 2007)... citeste mai mult »

Synoptics & Syngene

- in Romania prin WATT Laboratory Solutions... citeste mai mult »

WATT Laboratory Solutions este distribuitor exclusiv in Romania pentru echipamentele Mitsubishi Chemical - DIA Instruments, Japonia

WATT Laboratory Solutions este distribuitor exclusiv in Romania pentru echipamentele Mitsubishi Chemical - DIA Instruments, JaponiaWATT Laboratory Solutions va invita intre 5-8 iunie la ROMCONTROLA 2007, in Pavilionul 17, Stand 39, in cadrul caruia vom avea pentru prezentare si demonstratii urmatoarele echipamente: Analizor Mitsubishi sulf si azot in produse petroliere, model TS 100VAnalizor Mitsubishi continut de apa prin metoda coulometrica, model CA 200. WATT Laboratory Solutions este distribuitor exclusiv in Romania pentru echipamentele : Mitsubishi Chemical - DIA Instruments, Japonia. Daca aceste produse prezinta inte... citeste mai mult »

Echipamente de cercetare de top de la Horiba Jobin Yvon

Echipamente de cercetare de top de la Horiba Jobin YvonCompania WATT este distribuitor al echipamentelor Horiba Jobin Yvon oferind gama de:  analizoare de carbon, sulf sau oxigen, hidrogen, azot in metale, carbune, ciment, metale, substante anorganice, substante organicespectrometre cu plasma cuplata inductiv, spectrometre de emisie optica cu excitatie prin scanteie, spectrometre cu luminiscenta spectrometre de emisie cu fluorescenta de raze X, etc ... citeste mai mult »

salt la meniu

Al XII-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Fiziologie
Consultanta

  • Aparatura generala
  • Aparatura analitica
  • Aparatura specifica pentru
  • Aparatura din domeniul
  • Laboratoare la cheie
  • Echipamente on line
  • Finantare nerambursabilaUn alt eveniment la care am participat si sponsorizat este congresul de biochim din sept. 2015

WATT sprijina cu mandrie proiectele comunitatii:

Monumente Oltenia Adopta un Liceu Craiova capitala culturala

facem afaceri prin club afaceri ANPC