roen

Life Science


Promotii
Sprijin Promotii

Ai mare gija de celulele tale!

Ai mare gija de celulele tale!WATT va prezinta promotia " Ai mare gija de celulele tale!". Valabila pana la 30 Iunie 2015... citeste mai mult »

Take Five - oferta valabila in perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2013

Take Five - oferta valabila in perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2013Va invitam sa descarcati documentul PDF atasat pentru a afla toate detaliile aferente acestei promotii.... citeste mai mult »

Prospetime de primavara

Prospetime de primavara1. HOTA MICROBIOLOGICA BIOSECURITATE CLASA II UNIVERSITĂŢI ŞI INSTITUTE CERCETARE/INOVARE ● Farmacie ● Medicină ● Medicină Veterinară ● Biologie ● Laboratoare departamentale SPITALE Hematologie Imunologie Laboratoare cercetare/inovare ● Culturi celulare ● Culturi ţesuturi ● Biologie moleculară INDUSTRIA FARMACEUTICĂ ● Laboratoare cercetare/inovare ● Laboratoare controlul calităţii ● Industria Veterinară ● Laboratoare cercetare/inovare ● Laboratoare contro... citeste mai mult »

Noile UltraCongelatoare IGLOO Green Line de la TELSTAR

Noile UltraCongelatoare IGLOO Green Line de la TELSTARNOILE ULTRA-CONGELATOARE ECOLOGICE - IGLOO lineDupa o perioada de investitii si cercetare, modificari si testari va prezentam cu mandrie noile ultracongelatoare Telstar IGLOO Green Line. Acestea sunt mult mai economice, silentioase cat si multe alte avantaje pe care le puteti afla contactandu-ne pe e-mailurile sau telefoanele afisate in pagina de contact. De asemenea vrem sa va informam si despre alte produse pe care vi le putem oferi: modele deja consacrate dar si modele noi (incubatoare cu CO2... citeste mai mult »

ANTHOS Biochrom -Linie ELISA productie britanica - reduceri de peste 10% si gratuitati

ANTHOS Biochrom -Linie ELISA productie britanica - reduceri de peste 10% si gratuitatiCititor si spalator -Linie ELISA BIOCHROM Anthos- UK - in promotie de pret redus cu peste 10% Profitati de ocazie : achizitionati Cititorul microplaci 200ST si spalatorul 94W4 -productie britanica- si SUPLIMENTAR reducerii de pret primiti GRATUIT Software- ul ADAP Prisma si imprimanta laser cu cablurile corespunzatoare . Contacteaza cel mai apropiat reprezentant zonal la : www.watt.ro/contact/php ... citeste mai mult »

Au inceput promotiile WATT

Au inceput promotiile WATT : reduceri de preturi si pachete aniversare la 50 de ani de expertiza in pipetare !Mai multe detalii gasiti aici.Mult succes... citeste mai mult »

DIn 2010 WATT deschide SI pentru Romania programul ep-points de la EPPENDORF !!!

DIn 2010 WATT deschide SI pentru Romania programul ep-points de la EPPENDORF !!!Dragi utilizatori ai produselor Eppendorf,Firma WATT laboratory solutions deschide din 2010 programul ep-points SI pentru Romania !!In fiecare colet de produse Eppendorf cumparat de la WATT laboratorysolutions, veti gasi un sticker cu un numar de puncte ep-points , cu careva veti inregistra pe saitul www.eppendorf.com/ dand click apoi stanga sus pe "ep-points".La completarea numarului de puncte, firma WATT laboratory solutions va vainmana premiul in urmatoarele 30 zile . APASATI SIMULT... citeste mai mult »

salt la meniu

Al XII-lea Congres Naţional al Societăţii Române de Fiziologie
Consultanta

  • Aparatura generala
  • Aparatura analitica
  • Aparatura specifica pentru
  • Aparatura din domeniul
  • Laboratoare la cheie
  • Echipamente on line
  • Finantare nerambursabilaUn alt eveniment la care am participat si sponsorizat este congresul de biochim din sept. 2015

WATT sprijina cu mandrie proiectele comunitatii:

Monumente Oltenia Adopta un Liceu Craiova capitala culturala

facem afaceri prin club afaceri ANPC