ANTHOS Biochrom - Linie ELISA

ANTHOS Biochrom - Linie ELISA

ANTHOS Biochrom -Linie ELISA productie britanica - reduceri de peste 10% si gratuitati.
Cititor si spalator -Linie ELISA BIOCHROM Anthos- UK - in promotie de pret redus cu peste 10%. Profitati de ocazie : achizitionati Cititorul microplaci 200ST si spalatorul 94W4 -productie britanica- si SUPLIMENTAR reducerii de pret primiti GRATUIT Software- ul ADAP Prisma si imprimanta laser cu cablurile corespunzatoare. Contacteaza cel mai apropiat reprezentant zonal.

Noile UltraCongelatoare Green Line

Noile UltraCongelatoare Green Line

Noile UltraCongelatoare Green Line de la TELSTAR. Dupa o perioada de investitii si cercetare, modificari si testari va prezentam cu mandrie noile ultracongelatoare Telstar Green Line.
Acestea sunt mult mai economice, silentioase cat si multe alte avantaje pe care le puteti afla contactandu-ne pe e-mailurile sau telefoanele afisate in pagina de contact. Asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Sisteme achizitie date

Sisteme achizitie date

Sisteme achizitie date - electrofiziologie/ cardiovasculare/ musculatura/ nervi senzori/ respiratie AD Instruments. Va invitam sa descarcati documentul PDF atasat pentru a afla toate detaliile privind aplicatiile sistemelor de achizitie date oferite de catre WATT. Va prezentam echipamente ce permit masurarea tensiunii arteriale si alti parametrii cardiovasculari in animale ca : soareci si sobolani intr-un mod neinvaziv (NIBP) si fara a implica chirurgia.

Descarca documentul in format PDF

Sisteme achizitie date

Sisteme achizitie date

SISTEME ACHIZITIE DATE - TELEMETRIE - VIDEOTRACKING

 •     SISTEME ACHIZITIE DATE - AD Instruments:

  discount special 10%

 •     SISTEME TELEMETRIE IMPLANTABILE:

  discount special 15%

 •     Soft monitorizare video animale (VIDEO-TRACKING):

  discount special 5%

Pentru orice detalii, contactați-ne.

Descarca documentul in format PDF

Au inceput promotiile WATT

Au inceput promotiile WATT

Au inceput promotiile WATT valabile pana la 31 Decembrie 2017.
Reduceri de preturi si pachete speciale.

 •     Bioreactoare/Fermentatoare:

  discount special de 10%

 •     Cititor de microplaci cu detectie multipla:

  discount special de 15%

 •     Liofilizatoare:

  discount special de 5%

Descarca documentul in format PDF

Precellys

Precellys

Oferta valabila intre 4 februarie si 30 iunie 2019. Pentru fiecare PRECELLYS EVOLUTION achizitionat, obtineti 2 extra tuburi GRATUIT. Până pe 30 iunie 2019, beneficiați de toate opțiunile oferite de Precelly Evolution. Cu cinci formate diferite de tuburi, Precellys Evolution este cel mai flexibil omogenizator de țesut de pe piață. Menționați în comanda "PREC-FLEX-D2019" și alegeți câte 2 pachete de tuburi gratuit pentru fiecare comanda P-Evo (7ml, 15ml și 96wp). Nu se poate aplica cu alte promoții. Pentru orice detalii, contactați managerul zonei de vânzări.

Descarca documentul in format PDF