Categorii

Container 626 litri stocare probe biologice in azot lichid la -196°C LABS 38K

Containerele criogenice LABS este proiectata sa asigure mentinerea temperaturii LN2 la -196°C chiar si in partea superioara a sistemului de rack-are, inclusiv sub capac, precum si mentinerea rack-urilor in vapori de azot. Toate modelele sunt disponibile cu controllere automate de nivel si marcaj CE, fiind conforme cu Directiva privind dispozitivele medicale MDD 93/42EC.

 

Producător: Taylor-Wharton S.U.A.

Model: LABS-38K

Cod: 170ffb15a166

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

Seria de containere criogenice LABS este destinata stocarii eficiente pe termen lung a unui numar mare de probe biologice.

LABS 38K reprezinta un sistem de crioprezervare proiectat pentru pastrarea produselor biologice in atmosfera de vapori sau lichid.

Posibilitatea de a depozita un numar mare de criotuburi, necesitatea redusa de operatii de intretinere, precum si controller-ul electronic avansat CryoCon AFT-3L, fac din acest container de stocare  un echipament de cea mai inalta calitate.

  • Seria de containere criogenice LABS este proiectata sa asigure mentinerea temperaturii LN2 la -196°C chiar si in partea superioara a sistemului de rack-are, inclusiv sub capac, precum si mentinerea rack-urilor in vapori de azot.
  • Cu o capacitate de stocare de pana la 37.700 de cryofiole de 2 ml, o temperatura de stocare practic la nivelul temperaturii azotului lichid chiar si in faza gazoasa si un consum scazut de azot, containerele LABS de la Taylor-Wharton stabilesc noi standarde de calitate in domeniul criogeniei.
  • Suplimentar acestor performante exceptionale, containerele seria LABS beneficiaza de un design ergonomic. Spre exemplu, partea superioara plata de otel inox poate fi folosita convenabil ca suprafata de lucru, iar scara pliabila permite accesul usor la materialul biologic stocat.
  • Suportul de stocare situat direct sub capacul de deschidere, pe sistem rotativ, extrem de usor de manevrat, precum si compartimentarea pe coduri de culoare permite accesul facil si rapid la sistemele de rack-are si localizarea usoara a probei.
  • Toate modelele sunt disponibile cu controllere automate de nivel si marcaj CE, fiind conforme cu Directiva privind dispozitivele medicale MDD 93/42EC.
  • Capacul prins de container cu balamale confectionate dintr-un material foarte rezistent este usor de manevrat si de curatat. Dotat cu sistem de inchidere pentru siguranta.
  • La deschiderea/inchiderea capacului, un intrerupator transmite semnale controlerului electronic CryoCon AFT-3L pentru activarea alarmei de capac deschis, care lanseaza functia auto-defog (indepartare „aburi/condens” azot) dupa ridicare, respectiv functia quick-chill (racire rapida), dupa inchiderea capacului.
ModelLABS 38 K
Capacitate azot lichid (litri)626
Capacitate azot lichid sub platforma (litri)72
Dimensiuni
Diametrul exterior (mm)1067
Inaltime totala (mm)1422
Inaltime de la scara la gura tancului (mm)1118
Diametrul interior (mm)959
Inaltime utila (mm)762
Diametrul gatului (mm)457
Valoare de referinta rata de evaporare (L/24h)
Rata de evaporare (L/24h)
Timp static de stocare (zile)135
Greutate, gol (kg)422
Greutate, umplut cu LN2, fara rackuri de stocare (kg)930
Butelie alimentare azot recomandataSeria XL
Capacitate de stocare
Numar criofiole de 2 ml, in faza lichida /solida37.700
Numar rack-uri 5x512
Numar rack-uri 10x1026
Numar rafturi per rack13
Numar suporturi cu 100 fiole338
Numar suporturi cu 25 fiole156
Capacitate de stocare pungi
-25 ml2.688
4R9951 - 50 ml1.582
4R9953 - 250 ml900
4R9955 -500 ml690
Capacitate de stocare paiete 0.25 ml
Capacitate de stocare paiete 0.50 ml
Titlu optional
Denumire accesoriuCaracteristici tehnice:
Controller automat al nivelului de azot lichid – model CryCon AFT-3Lacest controler monitorizeaza si controleaza automat nivelul azotului lichid
afiseaza nivelul de azot pe display-ul LCD
monitorizeza nivelul si comanda reumplerea automata
afiseaza temperatura
controleaza temperatura
multiple alarme definite de utilizatori pentru: temperatura ridicata, nivel azot peste limitata superioara (prea-plin), probleme cu senzorul, nivel scazut de alimentare cu azot, capac deschis, acces neautorizat
umplere manuala
conectarea la un computer sau imprimanta si inregistrare date prin portul RS232  pentru temperaturi, nivel, alarma, activitate ade umplere
umplere/incarcare cu azot lichid simultana sau secventiala, in cazul instalarilor multiple
conexiuni pentru control centralizat gas bypass
functie Automatic-defogging: indepartarea rapida a „norului” de azot ce se formeaza la deschiderea capacului containerului, permitand operatorului
vizibilitatea si accesul rapid la probe. Este activata automat la deschiderea capacului
functie Quick Chill pentru racire rapida a incintei dupa inchiderea capacului
accesul si programarea setarilor controller-ului sunt posibile doar pe baza de parola
posibilitate de update a software-ului prin intermediul calculatorului
fisierele pentru actualizarea software-ului pot fi primite pe e-mail sau CD.
Sistem Gas Bypass CryoVent M360In mod uzual, instalatiile criogenice de stocare constau dintr-unul sau mai multe containere de LN2 conectate prin intermediul unui traseu de conducte izolate la un vas de alimentare cu azot lichid.
Cand sunt umplute unul sau mai multe containere criogenice, racirea conductei creeaza volume mari de gaze. Acest gaz, care este in mod normal impins de lichid in container si in camera, poate cauza diferite probleme:
formare gheata
incalzirea si evaporarea azotului
din interiorul containerului
concentratie scazuta de oxigen
in interiorul camerei de lucru
Toate aceste probleme pot fi evitate prin folosirea sistemului de Gas Bypass, model CryoVent M360 produs de catre Taylor Wharton.
Echipament de protectie criogenie
Denumire accesoriu
Manusi criogenice
Ochelari de protectie
Sort special

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.