Categorii

Containere criogenice stocare probe in azot lichid LS 750

Vasele criogenice din seria LS (Laboratory Systems)  sunt proiectate pentru stocarea la temperaturi foarte joase a unui numar mare de criofiole in sisteme de arhivare de tip rack si cutie. Modelul compact LS 750 poate fi utilizat fie cu rack-uri, fie cu canistre si permite stocarea unui numar de pana la 750 buc. criofiole de 2ml.


Producător: Worthington

Model: LS 750

Cod: 5a6207800fd7

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

Containerele criogenice sunt destinate stocarii si transportului probelor la temperaturi criogenice. Aplicatiile includ nu doar stocarea de material biologic, dar si un numar in crestere de aplicatii industriale. Sunt folosite in institute de cercetare si laboratoare, centre de inseminare artificiala, precum si companii farmaceutice.

Containerele criogenice Worthington se bazeaza pe principiul izolarii termice complete. Ele constau dintr-un vas interior si un corp exterior, separate de o manta de vacuum stabil care, in principiu, inlatura transferul de caldura dintre mediul ambiant si vasul intern. 
Un invelis suplimentar asigura ceea ce este denumit superizolare, respectiv protectia containerului impotriva efectului de incalzire al razelor infrarosii. 

Descrierea produsului:

Vasele criogenice din seria LS (Laboratory Systems)  sunt proiectate pentru stocarea la temperaturi foarte joase a unui numar mare de criofiole in sisteme de arhivare de tip rack si cutie. In acelasi timp, consumul de azot lichid foarte scazut asigura perioade lungi de crioprezervare a probelor.

Aceasta se traduce in costuri reduse de operare si mai putine operatiuni de reincarcare.
Modelul compact LS 750 poate fi utilizat fie cu rack-uri, fie cu canistre si permite stocarea unui numar de pana la 750 buc. criofiole de 2ml.
Containerul criogenic prezinta o rezistenta sporita la socuri mecanice datorita constructiei prin suprapunerea a 6 (sase) foi de material din aluminiu turnat, fata de ceilalti  producatori ce folosesc doar 2 sau maxim 3 foi de aluminiu. 

Forma paralelipipedica a rack-urilor permite o identificare mult mai usoara a probelor depozitate. Astfel, probele pot fi localizate si extrase facil si rapid. La aceasta contribuie si inelul tip index numerotat aflat la gatul recipientului. Probele pot fi manipulate usor, gratie si dispozitivului „tapered spider”. Plasat in partea de jos a vasului, acesta permite coborarea si extragerea usoara a canistrelor in/din container.

Livrare include:

  • container pentru stocare si transport material biologic LS 750
  • sistem rack-uri pentru criofiole
ModelLS 750
Performanta
Capacitate azot lichid (Litri)35
Durata statica de stocare (zile)130
Durata de lucru (zile)80
Rata de evaporare (Litri/24h)0,27
Dimensiuni
Diametru gat (mm)119
Inaltime totala (mm)681
Diametrul exterior (mm)478
Greutate gol (kg)17,7
Greutate plin (kg)46,0
Numar de rack-uri6
Numar de rafturi / rack5
Dimensiuni cutie /rack (mm)76 x 76
Numar criofiole /cutie25
Capacitate probe
Numar de criofiole 2.0ml750
Denumire accesoriuCod
Suport cu rotile pentru transport.R018-8C00
Sistem de alarma pentru nivel scazut de azot lichidR036-8C30
Echipament de protectie criogenie

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.