Categorii

Masa operatie animale mici

Masa operatie animale mici
Mesele de operatie sunt recomandate pentru operatii pe animale mici, se inclina in orice directie pentru a asigura ca pacientul este prezentat intotdeauna din cel mai avantajos unghi. Contine sloturi drepte pentru a putea utiliza echipament aditionalMasa are o inaltime de 150 mm de la baza si inaltimea poate fi ajustata pentru confortul utilizatorului. Aceasta este confectionata din material PVC nonabsorbant , usor, ce retine caldura ajutand astfel...

Producător: Harvard Apparatus

Model: MINI-OP

Cod: 581dce5fa0f8

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

 • Mesele de operatie sunt recomandate pentru operatii pe animale mici, se inclina in orice directie pentru a asigura ca pacientul este prezentat intotdeauna din cel mai avantajos unghi. Contine sloturi drepte pentru a putea utiliza echipament aditional
 • Masa are o inaltime de 150 mm de la baza si inaltimea poate fi ajustata pentru confortul utilizatorului. Aceasta este confectionata din material PVC nonabsorbant , usor, ce retine caldura ajutand astfel la mentinerea temperaturii corpului. Baza metaliza are picioare antialunecare.
 • Acest model este accesorizat cu urmatoarele componente:
  • Clemele zimtate( 4 buc): sunt utilizate pentru a securiza animalul in timpul necropsiei, include lant 150 mm si conectoare.
  • Retractoare ( 6 buc) :din otel inox  cu lungime 50 mm, acestea se pot indoi in forma dorita, include lant 150 mm si conectoare.
  • Cleme laterale ( 6 buc): aceste se pot pune pe marginea mesei de operatie pentru a putea prinde retractoarele si clemele zimtate.
  • Coliere ( 2 bucati):acestea se introduc in sloturile mesei oferind o bara cu diametrul de 5 mm pe care se poate atasa alt echipament.
  • Menghine( 2 bucati):sunt folosite cu colierele  si sunt confectionate din plastic cu cu suruburi de nylon
  • Bara ( 1 bucata): este perfecta pentru pozitionarea echipamentului acolo unde este nevoie. Clemele laterale pot fi prinse in bara pentru a oferi flexibilitate in utilizare . Ele sunt facute din otel inox si masoara 200 mm in diametru
Materialul din care este confectionata masaPVC nonabsorbant
Inaltimea stand150 mm

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.