Categorii

Microinjector digital XenoWork

Microinjectorul digital XenoWorks® este conceput în primul rând pentru stațiile de lucru pentru mamifere transgenice și pentru injecțiile celulare aderente, C. elegans, drosophila, zebrafish, xenopus și urchin de mare


Producător: Sutter Instruments

Model: XenoWorks

Cod: 42d42eb2f11d

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

 

Microinjectorul digital XenoWorks este un sistem pneumatic de control al presiunii pentru microinjecția și manipularea unică a celulelor. Microinjectorul utilizează două canale independente de presiune: Hold and Inject / Transfer, care sunt controlate prin interfața de utilizator de la distanță.
          Portul de reținere este un canal de vid autonom pentru o suspensie ușoară și poate fi pornit și oprit după necesități. Comanda rotativă receptivă este utilizată pentru a forma presiunea în sus sau în jos în funcție de gradul de așteptare necesar.
           Portul injector / transfer este un al doilea canal pentru a furniza atât presiune ridicata pentru injecția femtolitrului în microliter, cât și o usoara presiune pozitivă / negativă pentru transferul celulelor stem embrionare (ES). Canalul de transfer are cinci setări pentru a optimiza sistemul pentru fiecare aplicație și preferintele utilizatorului .

Unitatea de interfață la distanță asigură accesul la toate cheile și comenzile rotative necesare manipulării parametrilor celor două canale de presiune, în timp ce controlerul separat al compresorului poate fi poziționat departe de microscop pentru a elimina vibrațiile.

Injectorul digital XenoWorks este un sistem de injecție compus din cinci componente de bază: controlerul / compresorul, interfața de utilizator de la distanță, comutatorul pentru picior, suportul pentru pipetă și tubulatura de presiune

Menținere presiune :  

 -350 până la +350 hPa în trepte de 1 hPa

Moduri de injectare:

-Continuu sau Puls

Presiunea de injectare:

-0 până la 5600 hPa în trepte de 7 hPa
 

Timpul de injectare:

0 până la 10 secunde în incremente de 0,1 secunde

Presiune de compensare

reglabil în trepte de 1 hPa
 

Comanda de injectare

Interfață la distanță sau pedala de picior

Presiunea de transfer

175 până la +175 hPa în trepte de 1 hPa

Presiunea maximă de injectar

5600 hPa | 80 psi

Suportul de micropipete

Diametru Tija - 4mm

Compatibil cu:

1 mm O.D.capilar (1,2 și 1,5 mm disponibile la cerere)
Tubulatura ETFE de 2,4 m (2 seturi suplimentare incluse)

Microinjectorul digital XenoWorks® este conceput în primul rând pentru stațiile de lucru pentru mamifere transgenice și pentru injecțiile celulare aderente, C. elegans, drosophila, zebrafish, xenopus și urchin de mare .

 Este capabil să dețină ovocite și embrioni, oferind în același timp un canal de presiune separat pentru microinjecția pronucleară a ADN-ului sau controlul usor al celulelor stem embrionare în timp ce acestea sunt transferate în blastociste.

 În plus,  față de injecția pronucleară, XenoWorks Digital Microinjector poate fi utilizat pentru o varietate de aplicații intracelulare și extracelulare, iincluzând microinjecția cu celule aderente și suspendate.

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.