Categorii

Mini incubator cu capacitate mare de 17 L

Mini incubator cu o capacitate de 17 L, cel mai comact incubator din  clasa sa. Platforma standard (inclusa) are o suprafata antiderapanta acoperita cu cauciuc, ideala pentru baloanele de cultura de tesut, vasele Petri si tavile de colorare. Domeniu de temperatura +5°C peste temperatura ambient a pana la 70°C


Producător: SHELLAB

Model: SSI2

Cod: 3b9b874407f1

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

Mini incubatorul SSI2 este cel mai compact incubator din clasa sa. Platforma standard (inclusa) are o suprafata antiderapanta acoperita cu cauciuc, ideala pentru baloanele de cultura de tesut, vasele Petri si tavile de colorare.
O platformă magnetică universala este disponibila pentru utilizarea cu baloane Erlenmeyer si rafturi pentru tuburi de testare. Un sistem de monitorizare constantă verifică și menține acuratețea pe durata programului. Controlul pentru supra-temperatura si al vitezei superioare asigura o durata lunga de viata, siguranta si integritatea probei.

ModelSSI2
Dimensiuni exterioare(wxdxh) (cm)28.6 x 40.1 x 29.3
Dimensiunile camerei(wxdxh) (cm)27.9 x 33.6 x 20.3
Interval de temperaturăAmbient +5°C la 70°C
Capacitatea camerei incubatorului(L)13
Capacitatea maximă de încărcare(kg)4

Culturi microbiene si culturi celulare,expresia proteinei, studii de solubilitate, amestecarea generala, precum si alte aplicatii diverse in domeniile biologiei si chimiei.

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.