Categorii

Numarator automat de colonii

aCOLyte 3 HD este cel mai recent dispozitiv accesibil si automatizat de numărare a coloniilor de la Synbiosis. Modelul aCOLyte 3 HD este disponibil într-o singură configurație și dispune de un software ușor de utilizat, care îmbunătățește considerabil eficiența, fiabilitatea și productivitatea față de modelele anterioare.Noul software aCOLyte 3 HD utilizează un nou algoritm , puternic pentru numărarea coloniilor in plăcile turnare...

Producător: Synbiosis

Model: aCOLyte 3

Cod: ACOL3-HD

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

aCOLyte 3 HD este cel mai recent dispozitiv accesibil si automatizat de numărare a coloniilor de la Synbiosis. Modelul aCOLyte 3 HD este disponibil într-o singură configurație și dispune de un software ușor de utilizat, care îmbunătățește considerabil eficiența, fiabilitatea și productivitatea față de modelele anterioare.
Noul software aCOLyte 3 HD utilizează un nou algoritm , puternic pentru numărarea coloniilor in plăcile turnare și spirală care până acum erau posibile doar pe modelele avansate ProtoCOL 3. Coloniile sunt numarate automat, iar rezultatele sunt transferate direct în Excel sau Open office.
 
Noul design aCOLyte 3 HD este compatibil cu plăci cu diametrul de până la 90 mm. Iluminarea este asigurată de LED-urile montate deasupra și sub zona in care se aseaza proba, atât pentru iluminarea transmisă cât și pentru epi. Un ecran detașabil poate fi utilizat pentru a elimina lumina ambientală puternică, dacă este necesar.
 
aCOLyte 3 HD poate fi utilizat cu orice laptop sau PC desktop  prin conectare pur și simplu la portul USB.
 
Avantajele unitatii sunt:
 
Cost scăzut
aCOLyte 3 HD reprezinta o variant de  cost redus pentru numărarea electronică a coloniilor. Rezultatele și imaginile plăcii sunt salvate pe un PC care permite trasabilitatea, consistența și generarea de rapoarte în Excel.
 
Automat
Cu aCOLyte 3 HD plăcile pot fi numărate rapid. Plăcile tipice pot fi numărate cu precizie în mai puțin de 1 secundă.
 
Afișarea imaginilor
Spre deosebire de orice sistem manual, aCOLyte 3 HD afișează imaginea cu colonii numărate marcate clar, pe ecranul computerului. Funcția de zoom permite utilizatorului să vizualizeze cu atenție plăcile, confirmând numărarea corectă.
 
Algoritm puternic
Sistemul aCOLyte 3 HD utilizează algoritmul puternic Synbiosis pentru numărarea corectă. Un separator de colonii împarte automat coloniile unite (care se ating) îmbunătățind acuratețea procesului de numărare.
 
Cameră CCD sensibilă
Camera integrată CCD color poate fi ajustată pentru a crește sensibilitatea detecției, permițând coloniilor de numai 0,1 mm să fie afișate și numărate.
 
Iluminare comutativă
Iluminarea cu LED-uri poate fi comutată de la opțiuneae superioară (deasupra placii) la cea inferioară ( sub placa), permițând numărarea pe medii luminoase și întunecate.
 
Bază de date
Baza de date MS SQL Server Express stochează automat toate datele.
Conectare PCPrin portul USB
Rezoluţiepentru cutii Petri standard de 90 mm cea mai mică colonie detectabilă este de 0.1 mm
IluminareSuperioara si inferioara cu LED-uri cu durata mare de viata, cu camp intunecat si camp luminos
Compatibil cu PC ( accesoriu necesar pentru functionare)Cerinte minime PC:
Win7/10 Pro
Procesor:Intel Core 2 sau Core I, processor 2.13 GHz sau mai bun
Min 2Gb RAM, 4Gb RAM-recomandat
CD-Rom drive
2 porturi USB 2.0 independente
Hard drive:160GB sau mai mare
Denumire accesoriuCod
Suport probe aCOLyte 3M TM pentru filme PetriACOL-PHF
Suport placi customizateACOL-CPH
Placa de validare pentru testarea performantelor hardware-ului si software-ului ( placa turnata si placa spirala)ACOL-VAL
Documentatie IQ/OQIQ/OQ - AC
Documentatie IQ/OQ /PQIQ/OQ /PQ-AC
  • aCOLyte 3 HDpoate fi utilizat cu incredere pentru masuratori in aplicatii de mediu, monitorizare alimente, farmaceutice, clinice si aplicatii de biologie moleculara
  • numarare de colonii
  • mod placi spirale

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.