Categorii

Sistem modular vacuum cu controler wirelless SC 920

Acest sistem de vid este cel mai avansat si precis sistem de vid care are un foarte mare avantaj este comandat cu ajutorul unui controller wirelessAcest nou sistem de vid suporta controlul la distanta prin intermediul unui terminal manual, asigurand astfel o flexibilitate mare in laborator. Timpii mici de procesare si precizia inalta sunt cele mai importante caracteristici ale acestui sistem.O caracteristica importanta a sistemului SC920 este functia...

Producător: KNF

Model: SC 920

Cod: SC 920

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

  • Acest sistem de vid este cel mai avansat si precis sistem de vid care are un foarte mare avantaj este comandat cu ajutorul unui controller wireless
  • Acest nou sistem de vid suporta controlul la distanta prin intermediul unui terminal manual, asigurand astfel o flexibilitate mare in laborator. Timpii mici de procesare si precizia inalta sunt cele mai importante caracteristici ale acestui sistem.
  • O caracteristica importanta a sistemului SC920 este functia de control inteligent. Un senzor de presiune masoara presiunea din sistem de mai multe ori pe secunda si un microprocesor monitorizeaza orice cadere de presiune din sistem in timpul functionarii.
  • In livrarea standard este inclus un soft care lucreaza sub MS Windows cu ajutorul caruia se controleaza sistemul prin intermediul unui PC. Softul permite afisarea curbelor de presiune si aceste date pot fi salvate in format tabelar (Excel). Comunicarea cu calculatorul se face prin intermediul unui port USB. 
  • Pompa de vid integrata in sistem functioneaza la viteze mici si este foarte silentioasa. In plus, sistemul opreste pompa in momentul in care este atinsa presiunea stabilita. 
  • Sistemul de vacuum asigura o presiune finala de 2mbar si un debit de 20 lit/min. Toate componentele ce intra in contact cu gazele sunt fabriacate din materiale rezistente la chimicale.
ControlPrin intermediul terminalului de mana wireless sau prin soft
Alimentare100-240V @50-60Hz
Consum135W
Conexiune furtun, pneumaticID10
Conexiune pentru racitorID8
Consum de curentMax 1,7A
Greutate15kg
Dimensiuni (mm) HxWxD423x366x294
Protectie la supratensiune si siguranta generala
Debit20 l/min la presiunea atmosferica
Vacuum2mbar absolut
Denumire accesoriuCod
Valva racitor G1/2, ID 8117121

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.