Categorii

Surse de lumina

experimente care necesită o schimbare rapidă a lungimii de undă.Tehnologia digitala permite o comutare rapida a filtrului si o productie de lumina cu 30 % mai mare, acesta elimina toate constrangerile temporale impuse de dispozitivele traditionale de schimbare a filtrului, cum ar fi rotile de filtrare.Comutarea intre oricare doua lungimi de unda este realizata in 0.5 msec, permitand utilizatorului sa realizeze imagini video in timp real. Viteza...

Producător: Sutter Instruments

Model: Lambda DG-4/DG-5 PLUS

Cod: e73fbc928627

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

experimente care necesită o schimbare rapidă a lungimii de undă.
Tehnologia digitala permite o comutare rapida a filtrului si o productie de lumina cu 30 % mai mare, acesta elimina toate constrangerile temporale impuse de dispozitivele traditionale de schimbare a filtrului, cum ar fi rotile de filtrare.
Comutarea intre oricare doua lungimi de unda este realizata in 0.5 msec, permitand utilizatorului sa realizeze imagini video in timp real. Viteza mare de comutare a dispozitivului faciliteaza abilitatea de a urmari  modificarile rapide ale concentratiilor de ioni in aplicatiile de imagistica cu raze duble cu lungime de unda si de a monitoriza alte modificari concomiente ale sistemului studiat la lungimi de unda aditionale. Filtrele de interferenta moderne nu transmit armonici si au caracteristici de blocare integrala de 1000 de ori mai bun decat sistemele tipice monocromatice.


Avantaje: 

  • Sistem complet pentru schimbare lungimi de unda
  • Ansamblare integrala
  • Filtrarea densitatii neutre integrale
  • 2 iesiri pentru monitorizarea pozitiei filtrelor

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.