Categorii

Vas Dewar LD 25

Seria LD (Liquid nitrogen Dewar) cuprinde modele cu o capacitate de stocare care variaza intre 4 si 50 litri.  Vasele Dewar LD au o rata foarte mica de evaporare


Producător: Worthington

Model: LD 25

Cod: 2ed71d89dc00

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

Destinatia : 
Vasele “Dewar” sunt utilizate pentru stocarea si distribuirea unor cantitati mici de azot lichid. Acesti recipienti sunt ideali pentru o gama larga de aplicatii unde este necesara utilizarea unei cantitati mici sau medii de azoti lichid, cum ar fi de exemplu cazul testarii materialelor. 

Descrierea produsului:
Seria LD (Liquid nitrogen Dewar) cuprinde modele cu o capacitate de stocare care variaza intre 4 si 50 litri.  Vasele Dewar LD au o rata foarte mica de evaporare. 
Vasele Dewar produse de catre Taylor-Wharton prezinta o rezistenta sporita la socuri mecanice datorita constructiei prin suprapunerea a 6 (sase) foi de material din aluminiu turnat, fata de ceilalti producatori ce folosesc doar 2 sau maxim 3 foi de aluminiu. 
Sunt convenabil de utilizat, manerele groase nu taie la mana in momentul manipularii. Accesoriile optionale disponibile includ dispozitiv de aprovizionare cu azot lichid, suporti inclinare distributie LN2, rigle masurare nivel azot lichid, suport cu rotile.

Avantaje: 

  • Utilizare pentru perioade lungi de timp 
  • Rata de evaporare mica

Livrarea va include:

  • vas Dewar pentru stocare si distributie azot lichid LD 25
ModelLD 25
Performanta
Capacitate azot lichid (Litri)25
Durata statica de stocare (zile)109
Rata de evaporare (Litri/24h)0,23
Dimensiuni
Diametru gat (mm)64
Inaltime totala (mm)655
Diametrul exterior (mm)396
Greutate gol (kg)10,5
Greutate plin (kg)30,8
Accesorii optionale
Denumire accesoriuCod
Dispozitiv aprovizionare cu azot lichid
Este folosit pentru purjarea comoda si in conditii de siguranta a unor cantitati mici de azot lichid din vasele Dewar. Azotul lichid este golit cu un debit de pana la 8 L/min la o presiune de max. 0,5 bari. Prezinta avantajul ca vasul Dewar pe care este montat poate fi apoi incarcat/alimentat cu azot lichid fara a fi necesara indepartarea dispozitivului. Sunt disponibile diferite marimi de furtune.
Cod catalog: D250-8C05
Suport cu rotile pentru transport
Este fabricat din piese turnate din aluminiu, foarte rezistente. Cele 5 rotile permit utilizatorului deplasarea facila si in siguranta a recipientilor in locatiile dorite. Suprafata acoperita cu plastic protejeaza vasele cu azot lichid. Diametru: 396 mm.
Cod catalog: R018-8C00W
Suport cu rotile distributie azot lichidCod catalog: D025-8C00
Echipament de protectie criogenie
Atunci cand lucrati cu azot lichid se impune respectarea unor norme stricte de siguranta! Printre acestea se regaseste echiparea corespunzatoare in timpul transportului, manipularii si lucrului cu azotul lichid. Echipamentele de protectie criogenica cuprind minimum:
- manusi criogenice
- ochelari de protectie
- sort special.

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.