Categorii

Vas Dewar LD 50

Seria LD (Liquid nitrogen Dewar) cuprinde modele cu o capacitate de stocare care variaza intre 4 si 50 litri.  Vasele Dewar LD au o rata foarte mica de evaporare


Producător: Auguste Cryogenics

Model: LD 50

Cod: b13296d2e1e4

Preţ, fără TVA: La cerere

Distribuie

Telefon: 0744.594.794 / 0251.417.664

E-mail: sales@watt.ro

Destinatia : 
Vasele “Dewar” sunt utilizate pentru stocarea si distribuirea unor cantitati mici de azot lichid. Acesti recipienti sunt ideali pentru o gama larga de aplicatii unde este necesara utilizarea unei cantitati mici sau medii de azoti lichid, cum ar fi de exemplu cazul testarii materialelor. 

Descrierea produsului:
Seria LD (Liquid nitrogen Dewar) cuprinde modele cu o capacitate de stocare care variaza intre 4 si 50 litri.  Vasele Dewar LD au o rata foarte mica de evaporare. Vasele Dewar produse de catre Taylor-Wharton prezinta o rezistenta sporita la socuri mecanice datorita constructiei prin suprapunerea a 6 (sase) foi de material din aluminiu turnat, fata de ceilalti producatori ce folosesc doar 2 sau maxim 3 foi de aluminiu. Sunt convenabil de utilizat, manerele groase nu taie la mana in momentul manipularii. Accesoriile optionale disponibile includ dispozitiv de aprovizionare cu azot lichid, suporti inclinare distributie LN2, rigle masurare nivel azot lichid, suport cu rotile.

Avantaje: 

  • Utilizare pentru perioade lungi de timp 
  • Rata de evaporare mica

Livrarea va include:

  • vas Dewar pentru stocare si distributie azot lichid  LD 50
  • Suport vas cu 5 role, cu minim 2 frane de picior. 
  • Sistem umplere si retragere azot
  • Sort hidrofobic - 890 mm
  • Manusi manipulare -marimea 8
  • Viziera protectie fata
  • Sistem masurare nivel azot
ModelLD 50
Performanta
Capacitate azot lichid (Litri)50
Durata statica de stocare (zile)122
Rata de evaporare (Litri/24h)0,41
Dimensiuni
Diametru gat (mm)64
Inaltime totala (mm)823
Diametrul exterior (mm)475
Greutate gol (kg)17,6
Greutate plin (kg)58,0
Accesorii optionale
Denumire accesoriuCod
Dispozitiv aprovizionare cu azot lichid
Este folosit pentru purjarea comoda si in conditii de siguranta a unor cantitati mici de azot lichid din vasele Dewar. Azotul lichid este golit cu un debit de pana la 8 L/min la o presiune de max. 0,5 bari. Prezinta avantajul ca vasul Dewar pe care este montat poate fi apoi incarcat/alimentat cu azot lichid fara a fi necesara indepartarea dispozitivului. Sunt disponibile diferite marimi de furtune.
Cod catalog: D250-8C05
Suport cu rotile pentru transport
Este fabricat din piese turnate din aluminiu, foarte rezistente. Cele 5 rotile permit utilizatorului deplasarea facila si in siguranta a recipientilor in locatiile dorite. Suprafata acoperita cu plastic protejeaza vasele cu azot lichid. Diametru: 475 mm.
Cod catalog: R033-8C00W
Echipament de protectie criogenie necesar
Atunci cand lucrati cu azot lichid se impune respectarea unor norme stricte de siguranta! Printre acestea se regaseste echiparea corespunzatoare in timpul transportului, manipularii si lucrului cu azotul lichid. Echipamentele de protectie criogenica cuprind minimum:
- manusi criogenice
- ochelari de protectie
- sort special.
CAPTCHA ImageRefresh Image

Imaginile prezentate au caracter informativ şi uneori pot conţine unele inadvertenţe.